Ugens billede – uge 25

Charlie er en ældre herre på 12 år, men han er stadig meget legesyg.

Han leger troligt med Ninja, men kan også godt bare lege for sig selv.

Det er vist ikke alle forundt at deres gamle hunde orker at lege, og jeg værdsætter da også Charlie energi og gode humør.

Her er han fanget i haven fredag aften af mit nye legetøj. Dvs det er faktisk købt brugt. Et Canon EOS 20D. Ethvert lommekamera kommer skisme til kort, hvis det skal tage billeder er hunde (eller andet) der bevæger sig med bare lidt tempo på, så jeg savnede at få et spejlreflekskamera igen. Så jeg slog til da en foto-bekendt tilbød mig, at jeg kunne købe et af hans aflagte kameraer for 2.500 (incl. batterigreb og ekstra CF-kort og ekstra batteri)

En tanke om “Ugens billede – uge 25”

  1. Skønt billede af Charlie. Felix gider desværre ikke lege og vi savner een at kaste bold til 🙂 Faktisk vil han kun sove.
    Tillykke med dit nye kamera – jeg er da SÅ misundelig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *