Ninja – The Killer

Hvad er det for en besynderlig hund, jeg har fået mig?! Nu har jeg haft terriere i 20 år, og jeg har altid lært, at terrier-racerne er fantastiske til at fange mus, rotter og andet skrammel. Dog har jeg ikke set synderlig meget til den kvalifikation gennem årene.
Husker at en muldvarp væltede rundt i blinde ovenpå plænen, der hvor vi boede for nogle år siden. Tænkte, at Charlie lige kunne fikse den, men nej det var noget ynkeligt. Selvom jeg endte med at følges med ham ud i haven og pege på den, så var det ikke “lige noget, han kunne fikse”.


Ninja her som debutant indenfor skadedyrsbekæmpelse (aug)

Det er sandelig noget anderledes med Ninja. Første gange jeg så noget til hendes muse-egenskaber var da hun legede med en mus, som om hun var en anden kat. Hun fik masser af gode og lange øjeblikke med musen – både levende og som død (altså musen ikk?!).

Og det var kun starten på en række af musemord. Man skulle i en længere periode passe på, når man gik ud over trappen, for nogle gange var der placeret små fine muse-lig på plænen foran hoveddøren. Måske for at vi alle skulle bemærke hendes nyopdagede evner.

I den her uge udvidede hun så sin interesse, så den nu også omfatter den ornitoligiske verden. En morgen, da vi kom hjem fra luftetur, fik hun øje på en stor due-unge, der nok var mere flyvefærdig end -dygtig. Den angreb hun (jeg havde ikke set kræet i budskadset) og Charlie assiterede. Vupti vupti, så var den færdig med at baske med vingerne.

Imorges spurtede hun så rundt i haven, og det var tydeligt at hun hyggede sig med “noget”. Det der “noget” var så en et ret nybagt due-unge uden fjerdragt, og den havde i forvejen det der klamme fugleungelook, som Ninja bestemt ikke havde pyntet på med sin langtrukne leg. Den var dog stendød og lige til at smide over hegnet til alle de andre ofre for Ninjas morderiske trang.

Mon det næste bliver naboens kat?

3 tanker om “Ninja – The Killer”

  1. Haha hvad med at træne hende til at tage dræbersnegle? Nøj i kunne tjene styrtende på det 😀 Hvis hun tager nabpens kat, så har jeg en søster der er VIRKELIG træt af sin nabos kat hihi.

  2. Hun har da bare læst på lektien… Hun fandt ud af, du var til terriers og som den kloge border collie hun er, så forsøger hun efter bedste evne at leve op til det ;-))Og som alt border collies kaster sig ud i, gør de det 110%

  3. Det er det der barf hun er flasket op med. Det er sikkert godt, men også ulækkert.
    Men at udnytte hendes evner til at tage dræbersnegle det var måske en god idee ;-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *