Ugens billede – uge 38

Lørdagens vejr var fantastisk. Derfor skulle der da skydes et par billeder, og det var Ninja, der måtte stå for skud.

Hun ser jo herrens ud med de ører, og jeg begynder at frygte, at det bare er sådan hun ser ud, og skal se ud de næste 13 år. Jeg er sådan set ligeglad med, hvordan ørerne sidder. Hvis de da bare sidder ens?!

Hvornår kan man forvente at se det “færdige øreresultat”? Tænderne er jo skiftet og Ninja er nu 6 måneder. Det er da ingen hemmelighed, at den nuværende ørestilling ikke lige er min kop the, selvom hun ikke bliver ringere eller bedre af, at have andre ører.

3 tanker om “Ugens billede – uge 38”

  1. Topsy så lige sådan ud, først hang det ene øre, sa rejste det sig, så hang det andet øre. Begge øre blev til meget fine kipøre fra omkring 9 måneders-alder :). Så håbet er endnu ikke ude …

  2. Hmmm jeg tror ikke at de ører ændre sig mere. Det der stritter ser meget højt ud og det der hænger ser meget tungt ud. Hvis ørene stadig ændrede sig, så ville du se det ene oppe den ene dag og det andet den næste dag, men det lyder som om, at de har set sådan ud i en periode. Mit gæt er, at de forbliver sådan…

    MEN!!!! Jeg har også altid sagt, at det var ligegyldigt hvordan ørerne sad, bare de var ens og nu elsker jeg Beats store uens ører og synes, at det er enormt charmerende. Hans ører måtte ikke være anderledes :o)

    Og sidst jeg besøgte min søster og min nevø og jeg var ude med hundene, opdagede han pludselig de uens ører og han troede at det var sket under bold-legen, så han sagde bekymret: 'Moster jeg tror at han er kommet til skade med øret, måske er det brækket…' :oD

    PS. Det betyder ikke, at Hero skal have uens ører!!!! De må gerne blive ens!!!! ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *