Ugens billede – uge 49

I mandags lå der en skøn dyne af sne over Haderslev og omegn (som i resten af landet). Det var bare så smukt, og solen skinnede og det blev til en dejlig tur ud i landskabet, hvor kamera og hunde blev luftet.

Charlie er ikke den af mine hunde, som normalt gør sig bedst på billeder. Ofte ligner han sådan en som har fået en hammer i panden, når man skal tage billeder af ham, så derfor jeg lige dele et Charlie-billede med jer, hvor jeg synes, at han ser sød og dejlig ud (hvilket han også er). Udtrykket kan måske virke lidt sørmodigt, men han står bare og kigger efter noget i horisonten bag ham. Jeg kan godt lide vinterlyset, som falder ned i nakken på ham.

En tanke om “Ugens billede – uge 49”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *