Nytårsfortsæt….

Nu er det tid til at kigge både frem og tilbage, og man evaluerer og tænker på, hvad man kunne gøre bedre og over alt det, som man ikke fik gjort.

Det er her nytårsfortsættene kommer ind i billedet. Jeg har aldrig gjort så meget i nytårsfortsæt, men det kan man vel ændre på? Først og fremmest er der vel den kedelige ting ved nytårsfortsæt, at de er ret nært beslægtede med “dårlig samvittighed”. Enten har man dårlig samvittighed over noget, når man evaluerer året, der er gået, og skal rette op på det. Såsom: Jeg spiser for meget slik, jeg sidder for meget ved computeren, vi burde lave den der madplan HVER uge osv….. 

Eller også kommer nytårfortsættene af en god idé man får eller et mål, man sætter sig: “I stedet for at høre latterlige radioprogrammer på P3 (er der flere dårlige programme tilbage på kanalen nu, hvor Huxi Bach, Karen Thisted og Camilla Jane Lea forlader P3), så vil jeg i stedet tage sprogkurser på CD (nogen der har prøvet det??) eller mine hund skal lære et nyt trick hver uge og Ninja skal iøvrigt være klar til landsholdsudtagelse (eller burde det snarere hedde landsholdsudvælgelse…??) i 2012. Eller den klassiske – “Jeg skal motionere mindst tre gange om uge i det kommende år.”

Det er jo dømt til at gå galt sådan noget – Ups, så kommer den dårlige samvittighed inden januar er omme -eller måske inden uge 1 er omme.

Derfor vil jeg kun lave sikre nytårsfortsæt:
1: Jeg vil ikke anskaffe mig en kat (tænk hvis nogen overså “ikke“)
2: Jeg vil drikke mindre end 1 kop kaffe om dagen
3: Jeg vil børste mine tænder hver dag

De holder – helt sikkert!! Hvad er dine nytårsfortsæt?

3 tanker om “Nytårsfortsæt….”

 1. Hvor er du god 🙂
  Mine er :
  Jeg vil have en hund mere.
  Jeg vil til agility konkurrencer.
  Og Woogi skal parres.
  Rigtig godt nytår til dig og din familie, glæder mig til at se jer igen næste år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *