Vejret ændrede weekendplaner

Oprindeligt var det min tanke, at vi skulle have været på camping i denne weekend, men de massive mængder regn i ugens løb fik os til ændre de planer. Når jeg så hvordan marker og græsarealer stod under vand overalt, så kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan en campingplads kunne se ud.

Så det blev i stedet til en hygge-arbejde i hus/have-weekend. Det var nu også rigtig rart, at få ordnet nogle af de dumme hængepartier.

Silas havde en legeaftale i nabolandsbyen lørdag morgen,så da han var afleveret der, kørte vi i motionscenter og gav den gas. Det var en dejlig måde at starte weekenden på.

Så gik turen afsted efter maling til opfriskning af vores gang og indkøb af ny emhætte. Vores emhætte har fungeret mildest talt elendigt i mindst et år. Vi har ofte været nødt til at åbne vinduet, når vi havde gang i panderne. Men det er bare ikke særlig interessant at kigge på udtræksemhætter, men vi fik det gjort og fik købt.

I anledning af at vi var hjemme hele weekenden skulle vi da også lave noget lækkert simremad. Der blev handlet ind, inden Silas blev hentet fra legeaftalen igen. Han hader at være med på indkøb, så det var jo super godt timet.

Emhætteprojektet var nok estimeret til en time, så Henrik gik frejdigt igang, men hold da op, hvor det drillede. Jeg beundrer hans tålmodighed. Jeg er bange for at jeg havde afmonteret emhætten med en flækøkse, hvis det var mig… Da den endelig var kommet ned, så skulle der så opbygges en nyt skelet til ophængning af den nye (jeg har en fornemmelse af, at den emhætte som blev pillet ned var lidt alternativt monteret). Ca 5 timer senere kom den nye emhætte op at hænge, og simremaden blev udskiftet med afhentning af pizzaer.

Henrik kæmper med emhætten, der var en fedtet og klistret satan, der nærmest var umuligt at få ud fra overskabet.

Jeg var godt i krig med at rydde op og ud på Tobias´ aflagt værelse. Der var stadig ret mange af hans ting og via MMS beskeder fik jeg sorteret en del fra, så det kunne komme på genbrugsplasen i stedet for at stå i fylde på værelset.

Silas var en også en flittig ung mand, der slog græsset. Det er da en måde, som han både kan og gider at gå til hånde med. Det har været svært at slå græs de sidste mange dage på alt det regn, så det var virkelig tiltrængt.

Søndag morgen stod den på friskbagt morgenbrød. Jeg nyder de weekendmorgener, hvor vi tager hjemmebagte boller ud af ovnen og hygger sammen.

Selvom det bare skulle være en slapper weekend, så havde jeg behov for at få fikset nogle ting. Så jeg kastede mig over malerprojektet i gangen. Jeg gider virkelig ikke at male og mindst af alt gider jeg at rengøre ruller og pensler bagefter. Bare tanken om det kan få mig til at lade være med at male. Latterligt…

Og der blev hvidt igen

Men jeg fik malet færdig og fik også kørt en hel bilfuld skrammel på genbrugspladsen – herunder den meget fedtede afmonterede emhætte og en del af Tobias´ aflagte ting.

Inden Henrik “ringede” ind til aftensmad (simremaden! ølbraiserede svinekæber) nåede jeg at træne agility med alle tre hunde i haven. Det var virkelig lide det, som jeg havde brug for. Nogen gange kan jeg virkelig mærke, at jeg bliver lettet, glad og brugt på den gode måde efter sådan en gang træning med mine tøser. Det fuldendte i hvert fald min weekend.

Så blev weekenden også fuldendt for tøserne

Måske lyder weekenden ikke afslappende, men jeg synes den var en perfekt blanding af div opgaver, der trængte til at blive fikset og så bare at flyde ud derhjemme. Tror ikke, at der var nogen af os, der manglede den der campingferie i weekenden, så dispositionen var nok god nok. På en campinggruppe på Facebook så jeg i øvrigt også billeder fra en campingplads ved Ribe, hvor det hele stod under vand. Fortelte og vogne stod i store søer.

Henrik sluttede søndagen af med at servere en sen dessert. Det er lækkert og interessant, når Henrik leger med ingredienserne i køkkenet. Toppingen lavede han tidligere idag, så det var ikke bare noget, der var klasket sammen på et par minutter.

frugt og is. Mums!

Så må man godt føle sig lidt ekstra elsket, og det gjorde det faktisk lidt lettere at forberede sig til den kommende arbejdsdag, som jeg lige samlede lidt op på, inden turen går til Sjælland for en kort bemærkning mandag morgen.

Men inden jeg kunne komme afsted til møde på Sjælland, så var der nok lige noget, der skulle fikses.

Tjek lige maler-neglene søndag aften:

Sådan kan man ikke vise sig offentlig, med mindre man skal i byggemarkedet. Efter megen skrubben og skraben, så de nogenlunde hæderlige ud, men lidt farve kunne da dække det sidste

Så er man da udadtil klar til turen til Sjælland og noget mere præsentabelt pegetøj end søndag aften. God mandag til dig derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *