Sæsonstart 2018

Et nyt stævneår er gået igang. Jeg har endnu ikke planer for 2018…. Der er så mange muligheder og måske også begrænsninger i sigte i denne sæson, så måske ender jeg bare med at løbe uden noget mål for noget, andet end at hygge med mine hunde og tage et stævne ad gangen. Jeg tænker stadig.

Jeg havde faktisk ikke meldt mig til DCH Højmes stævne i denne weekend, men da jeg kom til at tænke på, at jeg faktisk ikke helt ved, hvor meget stævnesæson jeg egentlig får med MicMic (hvis hun blive drægtig ved den planlagte parring i den kommende løbetid), så fik jeg lyst til at tage afsted alligevel.

En hurtig forespørgsel lørdag aften resulterede i en tilmelding af MicMic (stævnet var kun for lille/mellem hunde). Så var der styr på det, så jeg gik ind i min “hunde-dokument-kasse” for at finde hendes startbog, men den var ikke på sin plads. Efter lidt tænken over, hvornår jeg sidste havde løbet DCH stævne med Mic, så fandt jeg den i campingvognen, da vi havde overnattet i den ved hendes sidste DCH stævne i Harlev d. 1. juli 2017. Det var godt nok længe siden.

Spring Åben var for sprintere – en svær opgave for mine lemmer i dag

Højme afviklede stævnet i fin stil, og MicMic viste gode takter. Jeg kunne dog nærmest ikke løbe, fordi de fleste muskler i ben og arme stadig er stive og forkrampede efter styrketræning fredag. Jeg kunne nærmest ikke gå, og jeg tror mere eller mindre, at jeg løb på adrenalin, for til banegennemgangene var løb umuligt, men efter dommerens fløjt kunne jeg udføre noget, der kunne minde om løb. Heldigvis går disse muskelsmerter over igen, men det var lige før, jeg overvejede smertestillende, og det var lidt en kamp at komme gennem dagen i den kolde ridehal.

MicMic var dejlig at løbe med, og hun er altid så fantastisk glad og har det lykkeligste blik i øjnene efter et løb.

MicMics glæde smitter

Resultaterne er ikke sådan total til pral. En selvvalgt disk pga en lidt for levende udførelse af vippen, en disk fordi Mic altså lige synes,at der skulle en ekstra forhindring med på banen (jeg kunne godt forstå, at hun troede det). En vægring fordi jeg fik lagt en forkert linje og det blev også til et enkelt helt fejlfrit løb med en feberredning, som var lidt en tidsrøver. Men det blev da til 2xdisk og 2×2.plads. Så må vi se, hvad foråret bringer for MicMic, om vi når flere løb før parring.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *