Den smukkeste buket

Det som du herunder ser et billede af, det er faktisk Danmarks smukkeste og kærligste buket. Du kan måske ikke se, at den er speciel, men forklaring følger.

 

Da jeg kom hjem lørdag aften, havde jeg været væk siden fredag eftermiddag, da jeg havde sovet hos Tobias og havde været på kursus.

Da jeg parkerer bilen kan jeg se, at der er noget på døren. Ligesom en julekrans, men jeg tænker, at det da er noget udenfor sæsonen. Jeg nærmer mig døren, og ser at det er en rose med en lille seddel på “Fordi vi har savnet dig”.

Jeg bliver glad, men straks derefter ramt at skyldfølelse og dårlig samvittighed. Det er bare så typisk mig, der så nødigt vil skuffe nogen, og som ønsker at være alle steder på en gang. Da jeg kigger ind gennem døren på vej ind, kan jeg se en rose mere, og en mere og en mere og….. Alle roserne har et lille kort med en sød og kærlig tekst.

Jo længere ind i huset, jeg bevæger mig jo flere roser og kort får jeg samlet sammen. Jeg når op på 10 røde roser, der alle er hængt op eller lagt rundt om i huset sammen med et kort med en sød og kærlig tekst.

Det er Henrik, der har været på spil med denne kærlige overraskelse. Silas er også helt bekendt med den, og vi snakker om, at det jo er lidt som når de i hans klasse har “Den varme stol”, hvor en elev bliver midtpunktet og klassekammeraterne skal sige alle de pæne ting, de kan komme i tanker om, om denne elev.

Silas udbrød straks, at det her så var “Det varme hjem”, og det havde han jo helt ret i. Kloge ord igen fra min lille purk.

Nå men her var så opskriften på, hvordan man pepper en buket roser op, så den er så meget mere end bare en buket roser. Nu kan jeg sidde og kigge på den, og tænke på alle de smukke udsagn, som fulgte med hver en blomst. Masser af smukke kærlighedserklæringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *