Vi melder klar til badesæsonen

Nogen vil måske sige, at det er lidt tidligt at melde klar til badesæsonen. Jeg er ikke selv vinterbader, men det er Fuji f.eks. Hun er frisk på at bade hele året.

Jeg bor tæt ved stranden, og elsker at gå tur langs vandet med hundene, og de elsker også at gå ved vandet. Ulempen er naturligvis sand i pelsen og våde hunde, men jeg tager gerne den der ekstra tur med støvsugeren efter en strandtur. Ikke mindst for hundenes skyld.

Fordi Fuji er helårsbader købte jeg for et par måneder siden et frotte-dækken til hende hos www.Flying-dogz.dk, og det har jeg været superglad for. Det hænder jo at Fuji ikke er den eneste våde hund, som jeg får med hjem fra stranden, så nu har jeg købt dækkenerne til hele banden.

De blev indviet i dag, da vi var ude at gå 5 km langs vandet og havde hyggeligt selskab af Anja fra Kennel Sheltie4You på turen. Da jeg kom tilbage til bilen var alle mine hunde våde og fulde af sand, også selv om de ikke alle havde været ude at svømme, men de havde jo løbet rundt i vandkanten og pelsen var præget af sand og vand.

7 hunde på tur

De fik alle tre deres dækkener på, inden de kom i deres bure i bilen. Det skåner jo også underlaget i burene for våde hunde (og jeg slipper for at stå og bruge håndklæde, hvilket jeg heller ikke plejer at gøre).

Snart både tørre og varme efter strandturen

Da vi kom hjem lå hundene i gangen med dæknerne på, og da jeg tog dæknerne af efter et par timer, så kunne jeg ryste masser af sand af dæknerne ude på trappestenen. Så var der da det mindre at støvsuge op. Hundene var tørre, og der var ingen “sandkager” i pelsen. Dejligt! Dæknerne virkede dog ikke våde og tunge.

Som nævnt har jeg købt dæknerne hos Flying-dogz.dk, og de koster faktisk kun 359,- pr stk. Jeg synes det er en rigtig fin pris. Dækkenet er let at give hunden på, og der er fin regulering i siden med velcro, så det kan reguleres efter, hvor omfangsrig ens hund er. Stykket som reguleres på er bredt, og gør bestemt at dækkenet sidder godt.

Der er også en regulering ved halsen, så man kan vælge hvor højt op på halsen, man ønsker at dækkenet skal gå.

Dækkenerne leveres i små tasker/etuier, som man med fordel kan gemme og opbevare dæknerne i, når man har dem liggende i sin bil.

Dæknerne med tilhørende tasker

Man skal ikke gå ned på udstyr. Nu er vi i hvert fald klar til badeferie og måske har vi lidt mere styr på fugt i pelsen og “sandkagerne” end før. Det er jeg overbevist om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *