At holde varmen på de kolde dage

Hold da fast hvor kan det være pivkoldt i trænings-/stævnehallerne. Både når man underviser, men også når man er til træning eller stævner. Der er bare forfærdeligt, når man bliver gennemkold. Jeg må erkende, at hvis jeg sådan bliver rigtig gennemkold så er det, som hjælper mig bedst til at få varmen at tage et varmt bad, men hvis man f.eks er på Sjælland, så er der bare meget langt hjem i bad.

Jeg har dog fundet en fin lille løsning udover det sædvanlige med gode termosokker, skiundertøj og lag på lag tøj. Hos T.Hansen kan man købe varmesåler og handskevarmere. Det er supersmart at have nogle sæt liggende i bilen, som kan finde frem på en kold dag, hvor man fryser helt ind til benet. Handskevarmerne holder med garanti varmen i 7+ timer, men jeg har oplevet, at de har været varme i mere end et døgn. Jeg har handsker med plads til at lægge handskevarmerne i (købt i jagtbutik), men ellers kan man bare lægge den lille pose med varmegranulatet ned i selve handsken. Granulaterne i de små poser eller i sålerne aktiveres først, når emballagen brydes. Produktet kan ikke genbruges, og det er selvfølgeligt lidt en ulempe, men jeg ville ikke være god til at huske at “koge” eller oplade disse varmere, så det her er måske en fin løsning til mig.

Varme til hænder og fødder

Hvad så med hundene? Ja de er også pivkoldt for dem. Udover at lægge ekstra tæpper i burene, så købte jeg før jul et fleecedækken til MicMic for lige at teste det af. Fleecedækkenet sidder tæt til kroppen og har ingen stropper. Jeg bruger det som et “underdækken” og når jeg tager vinterdækkenet af, så har hun bare fleecedækkenet på. Det giver en god varm hund uden at hæmme bevægelserne og uden fare for at div. stropper og remme hænger fast, hvis man lader hunden beholde det på under de korte træningssekvenser.

Opvarmning med dækken på – til stævne i weekenden

Man skal lige lære sig selv og hunden en god teknik til at få dækkenet af og på, da det er en pull-on model, men det går nu meget fint. Flere har til stævner og træning spurgt mig, hvor jeg har købt dækkenet, og det kan erhverves hos www.flying-dogz.dk til lige under kr. 300.

Ja sådan holder vi os varme, mens vi stadig venter på det der forår, som kalenderen praler med.

Billedet er taget under dagens gåtur på stranden.

Er der forresten ikke også noget med, at vi lige om lidt skal stille urene om til sommertid….. Hvis så bare vejret var lidt med på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *