HighPark

I søndags var vi rigtig på tur. Vi havde booket for et par uger siden, og tænk at vi var så heldige med vejret, som vi var. Når man tænker på at det nærmest havde regnet i 1½ uge op til denne søndag. Dejligt solskin og tørvejr. Fantastisk!

Sammen med min gode veninde Mona og hendes lille familie havde vi booket 6 “klatrepakker” i HighPark, som ligger mindre end 10 km fra os.

Silas og jeg er klar til klatretur

Ingen af os havde prøvet det før, og nogen af os led endda af højdeskræk.

I HighPark klatrer du i træerne en glider med svævebaner hen over en kløft i skoven.

Johnny og Henrik på platformen klar til at forcere næste forhindring

Man starter med en kort introduktion i hvordan sikkerhedsudstyret virker. Så prøver man en lille øvebane, hvor man bare går på jorden, men får styr på , hvordan man nørkler sit udstyr rundt i wire og stop. Man af-og påmonterer glideren til svævebanen og karabinhagen. Så er man klar til at klatre. Man har 4 timer til at klatre i, og det er egentlig meget passende.

Silas i en af svævebanerne

HighPark har 5 baner med varierende sværhedsgrad og højder. Det var super fedt og bestemt også udfordrende. Mandag kunne jeg i hvert fald godt mærke det i skuldre og arme.

Silas på vej op af en gyngende stige. Alt er dinglende i sådan en park.

Silas og Oliver var i deres es, og de var superseje på banerne, selvom deres forholdsvis ringe højde nogen gange udfordrede dem lidt ekstra. Jeg var så glad for at se, hvor flot Silas klarede det, for tidligere havde han ikke meget styrke, men vores stædighed med at holde ham igang til sportsaktiviteter har helt sikkert båret frugt.

Johnny, Mona og jeg kom gennem alle 5 baner. Vi sluttede på den sorte bane, som var lidt krævende for de efterhånden slatne arme. Det er nemlig udelukkende en “voksen-bane”, hvor man skal bruge styrke, teknik og balance i en god blanding. Det der med højdeskrækken var i øvrigt ikke et problem, for man har ikke tid til at være optaget af, hvor langt der er ned – og man kan jo heller ikke falde ned pga sikkerhedsudstyret.

Efter en god klatretur, så var det tid til at få lidt mad i maven. Lige ved siden af klatreparken ligger “Pandekagehuset”, hvor de serverer kæmpe madpandekager med fyld – ja faktisk også dessertpandekager.

En “lille” madpandekage

Der ligger også en nyanlagt minigolfbane samme sted. Den er faktisk også meget hyggelig. Den har vi prøvet ved et andet besøg. Det er også en dejlig familiebeskæftigelse.

Hvis nu du også er blevet fristet, så ligger alle disse fine faciliteter i forbindelse med en lille hyggelig campingplads (Genner Hoel) midt mellem Haderslev og Aabenraa. Det giver da mulighed for en aktiv campingferie eller bare en hyggelig udflugt for familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *