TikToks første agilitykursus

I uge 27 var jeg tre dage afsted på kursus med Jane Elene Christensen. Det var primært MicMic, som jeg havde meldt til kurset.

Men med tre ganges undervisning fordelt over tre dage, så synes jeg, at det var passende, at lade TikTok få en lille bid af kagen.

TikTok ser agility

Jeg elsker Janes baner og hendes undervisning, og da jeg arbejdede på Sjælland var det en af mine fedeste goder, at jeg af og til kunne købe mig en træning, når jeg alligevel var på Sjælland. Nu kommer jeg stort set aldrig til Sjælland mere, og det var længe siden, jeg havde fået undervisning af Jane.

Så jeg var virkelig hurtig på tasterne, da Ruby lagde et tre dages kursus op på Facebook. 3 dage i Middelfart med mulighed for camping. Fed mulighed! Med dette set up havde jeg også mulighed for at arbejde om rundt om mine træningstider. Så det var virkelig genialt.

Så jeg pakkede campingvognen og gjorde klar til at køre. Først skulle jeg dog lige tømme nogle køkkenskabe og -skuffer, da vi havde fået konstateret en lækage på et rør i køkkenet. Vi kender turen. Underskabe til ud. Gulvet brækkes op. Tærede rør udskiftes, hullet lukkes igen. Det er nemlig ikke første gang, vi har lækage vandrørene i køkkenet. Igen blev det opdaget ved, at vi fik “gulvvarme”.

Gennemtærede rør under køkkengulvet

Pt er vi her i uge 29 nået dertil, at røret er skiftet, hullet er lukket, klinkerne er lagt på plads. Nu mangler vi kun at få køkkenskabene på plads igen, men tømreren er taget på ferie. Så vi lever videre i lidt køkkenkaos, hvor tingene står lidt rundt omkring pga manglende skuffer og skabe.

Tilbage til kurset.

Jane havde lavet nogle udfordrende baner. En ny opsætning for hver dag. To baner til hver opsætning, så der var noget at vælge imellem ift niveau.

For Mics vedkommende fik jeg belyst nogle af vores svagheder, og der var også nogle nye løsningsforslag, men ellers er der bare at træne og træne og håbe, at vi kan forbedre os.

MicMic aka Happy Face

TikTok til gengæld var jo som at pakke lidt af en gave op, som man har gemt på og gået rundt om i mange måneder. Jeg har været ret tilbageholdende med at “komme igang”. Men her var det så fantastisk, at TikTok kunne snuppe 5-10 minutter af mine træningspas hver af dagene. Det synes jeg var tilpas for hendes niveau.

Så vidste jeg, at jeg ikke ville køre hende flad og forvirret, men at hun bare lige fik lov til at smage lidt til sagerne og lade det bundfælde sig.

Hun ser meget tænksom ud, ikk?!

Hun var fed! Hun kunne ikke så meget på en bane, men man kunne se, hvad hun indeholdte. Man kunne se, at hun havde power og acceleration. Man kunne se, at hun tænkte og prøvede at løse nye opgaver. Man kunne se, at hun var fokuseret og havde gode bevægelser.

De ting, som hun havde i bagagen til at løse opgaverne på kurset var, at hun kunne hun sidde i start (naturligvis, tillader jeg mig at sige), hun kunne sendes frem til aktivt og dødt legetøj samt manners minder – og kaldes ind til samme belønninger.

Jane fandt små udvalgte sekvenser på banerne med 2-5 forhindringer, som vi byggede op på. Det var total fedt. Jeg synes virkelig, at hun arbejdede godt, og Jane roste hende også for hendes power og fokus.

Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at arbejde med TikTok, så hun kan debutere i 2023.

Der er stadig lang vej igen, men vi arbejder stille og roligt på det. Der er bare noget helt særligt ved at forme sin nye agilitymakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *