Årets bedste besked….

Vi hørte i radioen på vej til OUH, at idag er årets mest deprimerende dag. Det havde nogle forskere fundet frem til. Det holder slet ikke stik her hos os!!

Nu er ventetiden på svaret overstået, og jeg vil (forsøge at) gøre det kort.
Røntgenbillederne viste en begyndende opheling i knoglen, hvilket betyder, at vi ny følger den nye behandlingsplan, som vi blev forelagt for et par uger siden.

Den betyder, at der skal gives kemo i blodet hver 3. uge og prednisolon 5 dage hver 3. uge. (dvs. 5 dage med prednisolon og 16 dage “fri”- og så forfra).

Der skal gives 5 behandlinger mere, og forløbet forventes afsluttet i april, hvorefter der er 3 mdrs karantæne. Så når vi når til august, så burde vi igen kunne bevæge os frit rundt med Silas på armen. Behøver jeg at sige, at vi glæder os til det, og at det hele lige pludselig synes mere overskueligt?!

5 tanker om “Årets bedste besked….”

  1. Hvor blev jeg bae 10 gange mere glad da jeg læste din blog. Det er jo FANTASTISK!!! Tillykke med det…og så kan radioen godt gå hjem og vug med årets mest deprimerende dag 🙂

  2. jamen jamen dog en fantastisk dejlig besked. Stort tillykke med det positive svar. Se nu Berit, nu er i godt på vej op af den fæle dal i var komme ned i. Ih hvor vi alle glæder os på jeres vegne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *