Ugens billede – uge 13

Da vi var til kontrol på Skejby i onsdags, rundede vi lige mine forældre og tog Tobias med hjem. Grundet Silas´indlæggelser og Tobias´badmintonstævner, så har familien ikke været forenet ret meget den sidste måned, så det var rart at få Tobias hjem igen.

Hjemme hos min forældre sprang min mors troldegren mig i øjnene. Den var delvist pyntet med påskeæg, som jeg havde pustet og pyntet tilbage i firserne. Det er imponerende, at min mor har dem endnu. Det minder mig om, at jeg var kreativ, da jeg var barn, men faktisk ikke var en pind kreativ i mange mange år. Det kom faktisk først igen, da jeg begyndte at lave kort til fordel for Foreningen Cancerramte Børn.

Jeg må sande, at jeg lige nu har svært ved at blogge om Silas og sygdommen. Ikke fordi vi er helt ude af den eller noget i den stil, men jeg har bare svært ved at sætte ord på det hele. Og kan næsten ikke finde ud af, hvor jeg skal starte og slutte, så lige nu bliver det ikke rigtig til noget, men Silas har det godt og er i trivsel. Han vejer nu næsten 1.000 g mere end sin “normalvægt”. Dvs en vægtforøgning på mere end 10% på mindre end 3 uger…… Det er da noget, man kan forstå. Tænk lige, hvis det var dig selv?!

En tanke om “Ugens billede – uge 13”

  1. Hvor sjovt jeg tænkte i påske på, da jeg var barn og pustede æg og malede dem hos min farmor og farfar. Dine er altså flottere end dem jeg malede dengang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *