Ugens billede – uge 36

I mandags var vejret bare helt fantastisk. Markerne var høstet og halmballerne lå nypressede på marken. Himlen var lyseblå og klar i farven og vinden var stille.
Hurra. Sikke nogle flotte billeder jeg ville kunne tage der, tænkte jeg og pakkede hunde og Silas sammen og drog afsted med klapvogn og spejlreflekskamera. Da jeg havde gået en halv kilometers penge, så drejede jeg ind på marken og linede første “motiv” op og stillede skarpt med kameraet, blot for at konstatere, at kameraet ikke gad at være med. Det strejkede simpelthen.
Så måtte jeg tilbage og hente mit “lommekamera”, men skuffet var jeg, for jeg vidste godt, at det ikke kunne nå det andet kamera til sokkeholderne, når der sådan rigtig skulle skydes billeder.

Men der kom trods alt et par nogenlunde billeder ud af turen. Deriblandt ugens billede. Ninja ser ualmindelig lille og uskyldig ud, som hun ligger der på bigballen.

2 tanker om “Ugens billede – uge 36”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *