Ferie på Lundø

Henriks forældre har sommerhus på Lundø (en lille halvø nord for Skive), og vi var heldige at få lov til at låne sommerhuset i vinterferien. Sommerhuset ligger kun en halv times kørsel fra Rydhave Slots Ungdomsskole, hvor Tobias går på efterskole, så vi hentede Tobias og havde så 10 dage på den øde og stille halvø. 

Det var virkelig vinter. De første dage stormede det helt vildt og det var bidende koldt at gå tur. Stranden usædvanlig smuk pga isflager, der var skubbet sammen på stranden. Det var så flot,at se solen skinne over al den “vilde” is.Sammenpressede isflager på stranden
Smukt syn!


Så kom sneen og det hele var nu hvidt. Dermed var det også let at se, hvor øde der var. Der var ikke mange hjul- og fodspor i sneen.Næsten juleagtigt


Det nød jeg temmelig meget, for jeg kunne jo spare hundesnorene på lufteturene. Jeg havde helt glemt hvor befriende det er at gå med sine hunde løse på hele turen. Det kan man ikke herhjemme på Havvejen pga trafikken.Ninja og Charlie leger i sneen
grød-is på fjordenMit lille trekløver på stranden


Jeg nød også at lufte kameraet på ferien. Lundø er så dejlig uspoleret. Genstande som er skyllet i land og efterladte ting bliver formet af naturen og får lov at blive stående. Lundø er fuld af smukke motiver.Billede fra stranden
Det var simpelthen værd at sætte vækkeuret efter…..
En “gammel genstand” slikker morgensol


Sommerhuset bød da også på hygge med familien og besøg af et par venner. Det er dejligt at have ekstra tid til hinanden på sådan en ferie, hvor der ikke er planlagt de vilde aktiviteter.

Silas og hundene laver morgengymnastikHygge fra gåturen – smuk himmel!
Tobias har skrabt sneen af trampolinen


Det er godt at være ude, men også rart at komme hjem igen.

3 tanker om “Ferie på Lundø”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *