En særlig hyggelig café

Jeg må da bare dele denne hyggelige café med jer. Under vores ophold i Henriks forældres sommerhus på Lundø, besøgte vi den lille lokale café. Et foretagende som ud fra sin beliggenhed virker som en umulighed, men efter sigende er stedet godt kendt her på egnen.


Et glimt fra indretningen


Det er virkelig også en helt speciel café/gave-/brugskunstbutik.


Silas nyder en oste-bolle
og i forgrunden er min Tapas tallerken

  Jeg synes, at stedet emmer af hygge og sjæl. Spisekortet et begrænset, men det er lækkerier. Både frokostretterne, men også specialthe og lækre hjemmebagte kager (som f.eks min yndlingskage hindbærsnitten, som jeg ofte bliver skuffet over – ikke alle er lige gode til at fremtrylle sådan en, men det kan Savillas også)


Silas hygger med far, der spiser Chili Con Carne

 Stedet er delt op i en lille butik og en restaurationslokale, hvor der også er masser af brugskunst udstillet til salg. Et ganske spændende sted med en helt speciel atmosfæreMåltidet er slut, og det er ved at være tid til afgang

Vi kommer igen!

Supplerende kommentar søndag d. 20. feb:
Hvis andre skulle føle sig inspireret og vil besøge Savillas, så anbefaler jeg, at man bestiller bord. Lørdag og søndag har det ikke været til at sparke sig vej frem deroppe og ventelisten for at få et bord for de, som havde taget chancen var laaang.

3 tanker om “En særlig hyggelig café”

  1. åhhh hvor jeg glæder mig til at besøge den butik imorgen!!! 🙂 OG hindbærsnitten er også min all time favorit cake!! 🙂 Pussigt.
    Vi ses senere 🙂

  2. Wauw det ser hyggeligt ud. Hvor i hovedlandet er vi? For jeg gætter på jylland et sted…

    På fanø har de også fået en vildt god økologisk cafe med det lækreste mad. Lidt dyrere end normalt, men så er man sikker på at alt maden er hjemmelavet og økologisk. Selv deres friturestegte pommes… uhm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *