Multijob?!

En lille Corona dagbog – Afsnit 2

Silas har været hjemme fra skolen siden i torsdags. Torsdag og fredag var der var rimelig “fri leg” (Ipad, computer, bøger og et brætspil med mor og far) som underholdning. Så det var måske lidt et chok for ham at vågne op her til morgen til et rimelig tætpakket ugeplan, som skolen havde lagt op i løbet af weekenden. Selvom vi havde fortalt ham, at der også skulle laves skolearbejde, så havde han åbenbart kalkuleret med en Corona-ferie (ja børn ser jo ikke på det med helt samme alvor som os voksne – heldigvis kan man næsten sige)

Inden Silas rigtig kunne komme igang, var der en masse at sætte sig ind i og portaler, der skulle logges på og opgaver, der skulle hentes og printes. Nogle af opgaverne kunne man simpelthen ikke komme ind på, fordi systemet var overbelastet.

Så vi lod Randers Regnskov stå for biologiundervisningen, da de sender live fra deres skoletjeneste hver morgen. Det er måske ikke så tosset en måde at starte skoledagen på.

Derefter fik vi sat den noget modvillige dreng igang med noget dansk, som han skulle læse og efterfølgende løse opgaver sammen med en kammerat over FaceTime.

Fælles skoleopgave med klassekammerat på FaceTime på mobilen

Lad mig bare sige det sådan, at det ikke var nogen særlig effektiv arbejdsdag. Det blev dog til et enkelte Skype møde med kollegerne i min afdeling, som sad 6 forskellige steder. Det var bestemt ikke denne mandag, hvor jeg kunne vinge mange opgaver af.

Og måske var det også heldigt nok, at jeg nøjedes med at blive optaget på lærerseminariet dengang for mange år siden, og slet ikke gik i gang med studiet. Det var ikke efter i dag, at jeg tænkte, at der var gået en lærer tabt i mig.

Vi har også sørget for indkøb til resten af ugen. Det tror vi i hvert fald. I nat kom DAO og afleverede en måltidskasse fra Skagen Food, så er der da styr på aftensmaden tre aftener i denne uge.

Så er aftensmaden i hvert fald sikret for tre af ugens dage.

“Michael” var vores indkøber i Rema 1000. Vi lagde et indkøb op på Vigo App´en og fik leveret tre bæreposer ved døren. Så nu skulle der være mælk, juice, pålæg osv til resten af ugen. Mega fin service.

Det er nemt at oploade en indkøbsliste på app´en, så melder nogen sig til at købe ind og bringe det hjem til dig.

Efter “skoledagen” blev det til en fælles luftetur, så der kunne komme lidt gang i benene. Vi må nok konstarere, at vi ikke er så gode til at få bevægelse med ind i undervisningen her på “vores skole”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *