Klar til job – nyt job endda

Nu er det slut med ferie og hjemsendelse. I morgen skal jeg på arbejde, og jeg glæder mig rigtig meget.

Jeg har ikke været på arbejde siden 8. april, hvor jeg blev hjemsendt på regeringens hjælpepakke. Så jeg er noget ude af træning med at arbejde, kan man sige.

De første mange uger brugte jeg dog på at hjemmeundervise Silas, så det føltes egentlig ikke som fri eller ferie. Men jeg har nydt nærheden og de mange ekstra timers samvær med Silas.

Jeg ville også være et skarn, hvis jeg ikke har nydt de mange ekstra uger uden undervisning og arbejde. Jeg er fantastisk taknemmelig for at bo i Danmark. Jeg er fantastisk taknemmelig for at være ansat i Berendsen, som meget tidligt erklærede, at det var vigtigt for dem, at holde på medarbejderne frem for afskedigelse ifm. Corona.

Mit vikariatet udløb 1. maj, så jeg havde nogle dage, hvor jeg var ret bekymret, fordi min jobsituation var uafklaret efter d. 1. maj. Med min bedste ja-hat på, så forsikrede jeg mig selv om, at det nok skulle gå, hvis jeg lige som blevet fadet ud i alt det her, og endte med at stå uden et job på hånden.

I ugerne op til Corona-nedlukningen havde jeg en dialog med HR-direktøren og Marketingsdirektøren vedr. nye muligheder, men hvordan så det ud, når Corona kom og drillede midt i det hele?? Hvad kunne man overhovedet regne med i hele verden?? Ingenting….

Heldigvis faldt det hele på plads, og inden jeg blev hjemsendt var jeg klar over, at jeg efter nedlukningen kunne vende tilbage til en ny og fast stilling hos Berendsen.

Jeg glæder mig rigtig meget til at starte som projektleder i afdelingen for storkunder på det private marked, hvor jeg skal arbejde med kundeopstarter og koordinering af disse. Jeg elsker at få “kabaler til at gå op” og jeg elsker gode kundeoplevelser og har altid været meget optaget af at “komme rigtigt fra start”. Så jeg er sikker på, at det bliver super spændende!

Nu mangler jeg bare at finde min arbejdstaske og min nøglebrik frem samt pakke min lille rejsetaske, så er jeg klar til to dage på Sjælland og klar til at forme mit nye job.

Jeg har også fået lavet den Corvid 19 test, som min afdeling har opfordret alle ansatte til at få lavet i et ansvarligt hensyn til kollegerne i afdelingen, inden vi igen møder ind på hovedkontoret. Den var som forventet ganske negativ.

God ferie til jer, der nu har det!

En tanke om “Klar til job – nyt job endda”

  1. 👏 Tillykke med dit nye faste job. Jeg ønsker pøj pøj for fremtiden
    Også tillykke med du er negativ selv med JA-hatten på. 🤗

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *