Ugens billede – uge 3 (Sommerhusweekend på Lolland)

Vi er lige hjemvendt efter et par dage i sommerhus på Lolland. Og der bliver ugens billede også fra. Det var virkelig vinter på Lolland, og da vi kørte ind til Rødby for at handle ind, inden vi slog os ned i sommerhuset, så så vi det ene istappebeklædte hus efter det andet.

Istappehus i Rødby (Ugens billede)Jeg kan ikke mindes hvor mange år det er siden, at jeg har set på mange istapper. Det var lidt surrealistisk og pludselig udbrød Tobias: “Tror I, at de er ægte??”. Henrik og jeg grinede, men jeg kunne godt forstå, at han var lidt mistroisk, for sådan ser husene ikke ud i Haderslev, og jeg er sikker på, at han ikke tidligere har set noget lig dette.

Ja, det er ikke altid let at blive klog på teenagere. Andre gange så kan man få dem til at tro på de mest utrolige, åndsvage og urealistiske ting, og når så virkeligheden er foran dem, så tror de, at virkeligheden er fup!

Opholdet i sommerhuset var rigtig dejligt. Det var et meget dejligt sommerhus, som vi havde lånt gennem “Foreningen Cancerramte Børn” og sammen med huset fulgte også fribilletter til Lalandia. Jeg havde rigtig set frem til at Tobias og Silas kunne plaske sammen, men da vi ankom til Aquadome og styrede hen mod det lille børnebassin, så var Silas som forstenet, og han tøede ikke rigtig op i vandet. Så vi endte med at klæde ham på igen, og Henrik og jeg skiftedes så til at sidde med ham i Oase-området, mens den anden testede rutchebaner mm. sammen med Tobias. Tobias i en af rutchebanerne

Silas læser pegebøgerne, mens han lader op til at få lysten til at badePå dag 2 i Lalandia klædte vi slet ikke Silas om til badetøj, da vi kom, men satte os igen i Oase-området på skift. Silas sad med rynkede bryn og betragtede postyret omkring ham. Som tiden gik svandt rynkerne dog ind, og han blev mere “fri”. Så vi endte faktisk med at klæde ham om til badetøj og få en hyggestund med ham i et af børnebassinerne, hvor han plaskede og smilede – og blev ganske utilfreds, da jeg bar ham op af vandet. Silas er meget betaget af vandet, der plasker ned fra en paddehatte

3 tanker om “Ugens billede – uge 3 (Sommerhusweekend på Lolland)”

  1. Det lyder til at have været en skøn weekend! Her i Kolding er der også huse med så mange istapper – skal vist en tur ud med kameraet idag! Dejligt at Silas tøede op, så han også nåede at få lidt vandsjov! 🙂

  2. Nå der er de berømte istapper som i måtte køre en omvej for at fotografere 🙂 de er nu også flotte.
    Stakkels Tobias..han kan vidst være glad for at han er konfirmeret så det ikke kan komme i en sang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *