Ugens billede – uge 21

En lille ny beboer præger jo hjemmet – og kameraet….

Billedet her viser helt klart en YDERST tålmodig og aldrende herre (snart 12 år), der nok forstår sig på at behandle en lille hvalp ordentligt. Ninja vejer nu 6 kg og er ikke mange cm mindre end gamle Charlie, nu hvor hun har rundet de 10 uger.

Bemærk lige at Charlie faktisk gnaver på et afdanket kødben, mens Ninja i den grad hiver og slider i hans halsbånd – og hun er IKKE blid!

2 tanker om “Ugens billede – uge 21”

  1. Sikke to skønne vovser – og jeg deler navn med den ældste kan jeg se =0). TAK for din kommentar. OSH har været længe undervejs – faktisk helt fra dit projekt startede – hvor jeg besluttede at vi ikke skulle være to der gik i luften samtidig. Dejligt at se at Danmark er stort nok til to meget forskellige projekter, hos dig må de jo gerne lave "glimmerkort" =0) den går ikke hos mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *